decaleg.jpg

DECÀLEG DEL BON DETALLISTA

1) Dedica temps a pensar quin és el millor regal per a la persona obsequiada. No improvisis. Un bon regal demana suar la cansalada.

2) Tingues present que un regal és com un llibre obert. Tenir clar què vols transmetre t’ajudarà a encertar-la.

3) Quan la idea prengui forma, fes un pas més enllà i dota-la de matisos i significats. Per reblar el clau, crea un relat propi al voltant del regal.

4) Tens una idea agosarada? No ho dubtis i ves a per totes! No posis límits a l’art de regalar. Si innoves, t’agradarà més i li agradarà més.

5) Ves a per una aposta segura: conquereix per l’estómac. Introdueix algun element gastronòmic al regal i faràs les delícies d’homes i dones, grans i petits.

6) Per aconseguir un regal de traca i mocador, tria bé el lloc on comprar-lo. Busca projectes originals, amb valors i compromesos amb la qualitat i la proximitat.

7) Un paper en blanc. Buida el pap! Dedica i personalitza el regal. Anota totes aquelles paraules que només es diuen en moments especials. És l’hora!

8) Juga i treu el nen que tots portem dins. Prepara pistes. En post-its, per WhatsApp o correu postal. Amaga el regal. Fes partícips a amics, coneguts i saludats.

9) Treballa bé el factor sorpresa per deixar la persona obsequiada amb un pam de nas. Troba una manera i un lloc especial de donar el regal.

10) I per posar-hi la cirereta, gaudiu junts del regal. Detallista i afortunat delectant plegats l’experiència. Millor impossible. I el record, per sempre a la memòria.