projecte.jpg

EL PROJECTE

elDetallista prepara capses gourmet originals i delicioses, maridades amb creativitat i enginy, perquè trobis el regal ideal tant per a les ocasions especials com per a les més quotidianes. Són idees innovadores per als detallistes més exigents i solucions pràctiques amb encant per als qui volen encertar-la.

elDetallista porta packs gourmet a domicili per fer l'aperitiu, sortir de pícnic, preparar un gintònic o compartir un sopar romàntic. Packs que es transformen en inoblidables experiències gastronòmiques adaptables al paladar de tots els consumidors, per assaborir a casa o a fora, sol o amb companyia, en el moment de rebre el regal o quan vingui de gust.

elDetallista neix del plaer pel bon menjar i de l’estima pel país i la seva cultura. Pretén desvetllar secrets amagats del territori, especialment de les comarques gironines i del Pallars. A partir del coneixement profund dels comerços i productors de cada zona permet descobrir productes de proximitat i qualitat sovint no disponibles en grans superfícies.

elDetallista arriba farcit de propostes de maridatge creatives que evoquen a través del paladar i inspiren a partir de les paraules i la música. Cada pack combina la millor selecció gastronòmica del territori amb un original acompanyament creatiu i musical, tot plegat per ajudar a crear una atmosfera especial que exalti el gaudi dels afortunats.

elDetallista prepara minuciosament cada regal, amb tota la delicadesa i dedicació que tu hi posaries. Cada pack està ple de detalls, que l’afortunat anirà descobrint a poc a poc. Gustos i paraules. Il·lustracions i cançons. I una capsa per al record amb una targeta per dedicar. Un regal original, exquisit i proper que no et fallarà!

elDetallista és la idea d’un gironí i d’una pallaresa, detallistes, amants de la gastronomia i entusiastes de les lletres, que volen contagiar la seva passió i compartir gustos, detalls i paraules.
 
Suma’t a la Revolució del Detallisme!