Impulsors

ELS IMPULSORS

Som la Lídia i en Narcís. Pallaresa i gironí. Gourmets de mena. Amants de les paraules. I Detallistes confessos. Tenim moltes ganes de començar una revolució. La del detallisme. Contagiar l’art de regalar. I volem fer-ho mimant cada detall i imaginant el millor regal per a cada ocasió. I encomanar arreu l’inconfessable plaer d’encertar-la i l’addictiu gust per als bons regals.


El projecte d’elDetallista no s’entén sense la passió per la gastronomia dels seus impulsors. Qualsevol excusa és bona per descobrir un nou formatge o un vi desconegut del Pallars, l’Empordà o la Garrotxa. El gust pels bons àpats ens ve de sèrie. Tots dos ho hem viscut des de ben menuts a casa nostra. Hem mamat el menjar de proximitat, de l’hort, del pagès del poble del costat, de la carnisseria de tres pobles més enllà o del forn de llenya de tota la vida. I ara res ens agrada més que trepitjar el territori per descobrir noves perles gastronòmiques.  


I l’amor per les lletres? Aquest ens ve de vocació. Tots dos periodistes, la complicitat amb les paraules és intrínseca en la nostra relació. Hem descobert que una paraula, l’adequada, llegida o pronunciada quan toca, té poder il·limitat per descriure sentiments i evocar sensacions.


I com que qui no arrisca no pisca, per tirar endavant elDetallista hem decidit deixar les nostres respectives feines i marxar a viure al Pallars per impulsar el nostre projecte. Que esperem que també sigui el teu. Amagats en aquesta sopa de lletres –i impregnats en totes les nostres capses- trobaràs els tres ingredients imprescindibles que ens acompanyen en aquesta aventura:

I tu, estàs a punt per a la Revolució del Detallisme? Apunta’t!