0

Per a cada ocasió

Idees de Regal

Agraïment professional

Agraïment

Troba el detall d’agraïment ideal per a qualsevol metge, professor o altre professional, o per agrair un gest, favor o cop de mà d’algú amb qui desitgis quedar bé.

Casament

Casament

Vols fer un regal de casament original i elegant? Evita donar els diners en un sobre i obsequia als nuvis amb un regal gourmet que podran gaudir quan ho desitgin.

Naixement

Naixement

Sorprèn a la mare que acaba de tenir una criatura amb els capricis que més ha trobat a faltar durant l’embaràs. Ni flors ni bombons. Regala-li temptacions per al paladar.

Aniversari de Parella

Parella

Fuig dels regals convencionals i troba la seva complicitat amb una proposta gourmet sorprenent que us permetrà gaudir plegats d’una experiència deliciosa.

Fer Anys

Aniversari

Cada any vols reinventar-te i ja no saps què més regalar? Enguany triomfaràs amb la nostra proposta gourmet de proximitat amb un toc d’enginy i creativitat.

Quedada amb amics

Amics

Has quedat amb els amics? Vols planejar una sortida? Sou del morro fi? Anota’t un punt i sorprèn-los amb alguna de les nostres propostes gourmet.

comiat-solters.jpeg

Comiat de solters

Esteu preparant un comiat de solters? És sibarita el o la protagonista? Sorpreneu amb una proposta elegant amb un toc gastronòmic i l’encertareu de ple.

comiat-solters.jpeg

Benvinguda

Tens un familiar o amic que torna d’una estada a l’estranger o que ve a passar uns dies? Sorprèn-lo amb els productes nostrats que més troba a faltar lluny de casa.

Per quan et conviden

Convidats

T’han convidat i estàs cansat de portar sempre el mateix? Estàs de sort! Tria quin dels nostres packs ja maridats t’agrada més i seràs el més original de la festa.

Trobada Familiar

Família

Sovint és amb la família amb qui ve més de gust compartir una bona estona al voltant de la taula. Sigues esplèndid i regala una experiència gastronòmica completa.

Moments Gastronòmics

Cada àpat té la seva història i es pot transformar en un moment únic per al gaudi dels cinc sentits. Descobreix propostes de regal pensades per cada moment del dia.

Escapades gastronòmiques

Combinació perfecta per a gourmets i cul inquiets. Per a amants de la gastronomia i del territori. Regala una experiència gastronòmica completa al Pallars.