0

La revolució del Detallisme

Projecte

projecte el Detallista

El Detallista prepara capses gourmet amb productes de proximitat i un toc d'enginy i creativitat perquè trobis el regal ideal per encertar-la"

el Detallista prepara capses gourmet originals i delicioses, maridades amb creativitat i enginy, perquè trobis el regal ideal per a cada ocasió.

el Detallista són packs corporatius, experiències gastronòmiques, detalls per a casaments i lots de Nadal.

el Detallista neix del plaer pel bon menjar i de l’estima pel país i la seva cultura. Pretén desvetllar secrets amagats del territori a través productes artesans, quilòmetre zero i basats en projectes compromesos i socials.

el Detallista arriba farcit de propostes de maridatge. Cada pack combina la millor selecció gastronòmica del territori amb un original acompanyament creatiu i musical.

el Detallista prepara minuciosament cada regal, amb delicadesa i dedicació. Cada pack està ple de detalls i està embolcallat per un packaging ben elegant. Un regal original, exquisit i proper que no et fallarà!

el Detallista és la idea d’un gironí i d’una pallaresa, detallistes, amants de la gastronomia i entusiastes de les lletres, que volen contagiar la seva passió i compartir gustos, detalls i paraules.

Suma't a la Revolució del Detallisme!