0

Detallistes

Impulsors

2impulsors1900x800.jpg

El projecte neix de la nostra passió per la gastronomia, la cultura i el territori, i de les ganes de contagiar el gust per regalar”

Som la Lídia i en Narcís. Pallaresa i gironí. Gourmets de mena. Amants de les paraules. I Detallistes confessos. Tenim moltes ganes de començar una revolució. La del Detallisme. Contagiar l’art de regalar. I volem fer-ho mimant cada detall i imaginant el millor regal per a cada ocasió. I encomanar arreu l’inconfessable plaer d’encertar-la i l’addictiu gust per als bons regals.


El projecte del Detallista no s’entén sense la passió per la gastronomia dels seus impulsors. Qualsevol excusa és bona per descobrir un nou formatge o un vi desconegut del Pallars, l’Empordà o la Garrotxa. El gust pels bons àpats ens ve de sèrie. Tots dos ho hem viscut des de ben menuts a casa nostra. Hem mamat el menjar de proximitat, de l’hort, del pagès del poble del costat, de la carnisseria de tres pobles més enllà o del forn de llenya de tota la vida. I ara res ens agrada més que trepitjar el territori per descobrir noves perles gastronòmiques.

I com que qui no arrisca no pisca, per tirar endavant el Detallista hem decidit deixar les nostres respectives feines de periodistes i marxar a viure a la muntanya per impulsar el nostre projecte. 

Estàs a punt per a la Revolució del Detallisme? Apunta't