Del país
Productors
Botanic & Fruits
Empresa de Vic especialitzada en la deshidratació de fruites per a gintònics, vermuts i altres begudes, amb l’assessorament del cocteler Manel Vehí.
Cal Tomàs
Quarta generació d’una família de muntanya que elaboren embotits amb el secret tradicional del premsat a mà i l’assecat natural al celler durant l’hivern.
Casa Mateu
Petita formatgeria d’un recòndit poblet del Pirineu, on la Clara treballa amb llets d’ovella i de cabra per elaborar els seus formatges.
Chocolat Box
Pastisseria de Cervera amb mes de 100 anys d'historia on s’hi poden trobar tot tipus de delícies de cacau elaborades de forma artesanal, que són per llepar-se’n els dits.
Clos de la Torre
Una de les famílies de més tradició oleícola de l'Empordà, que produeix un oli d’oliva verge extra, afruitat i equilibrat, amb varietats de la pròpia finca.
Coca i Fitó
Celler innovador del Masroig que comparteix projectes i elabora gran diversitat de vins singulars en diferents denominacions d’origen.
CTretze Pirineus
Dos joves emprenedors pallaresos apassionats per la cervesa artesana que, com la carretera C-13, volen fer de nexe comercial i cultural entre territoris.
El Rosal
Des de Tàrrega, aquesta empresa d'integració social elabora galetes fetes a mà, una per una, amb el secret d'una recepta que data de l'any 1920.
Família Padró
Empresa familiar de tradició vinícola des del 1886 a Bràfim (Tarragona) i que actualment està especialitzada en l'elaboració de vermut.
Grup Oliveda
Celler empordanès situat a la falda de les muntanyes de l’Albera que porta elaborant cava amb el mètode tradicional durant tres generacions vinícoles.
Jabumami
Especialitzats en la comercialització d'ibèrics criats en llibertat i alimentats amb gla a l’època de la “montanera” i processats a Jabugo.
La Lionesa
Pastisseria artesana de Sort des de 1857 que té com a especialitat unes galetes amb nous del país collides a les riberes de la Noguera Pallaresa.
Mas Parés
Mas Parés va néixer fa 50 anys, s'ubica a la comarca gironina de la Selva i compta amb una vuitantena de referències de productes derivats de l'ànec i l'oca.
Mikso
Xips de verdures de proximitat, elaborades de forma natural i artesanal per quatre joves emprenedors gironins que ofereixen un aperitiu sa i original.
Museu de la Confitura
Al Museu de la Confitura de Torrent la Georgina elabora confitures, melmelades i gelees de tots els gustos i colors i les recull en una original taula periòdica de les confitures.
Nut
Empresa empordanesa que elabora ginebra destil·lada amb el mètode London Dry i amb tretze ingredients botànics amb aromes del Mediterrani.
Papabubble
Caramels artesanals de fruita i altres dolços personalitzats, amb la recepta d’una empresa jove de Barcelona que s’està menjant el món.
Paul and Pippa
Empresa jove de galetes elaborades artesanalment amb ingredients naturals de màxima qualitat i un packaging modern i desenfadat.
Pepus
Conserves de peix i marisc amb un nom que ret homenatge a un pescador del Maresme que freqüentava la taverna Espinaler.
Popaire
Dos joves emprenedors de Blanes, aficionats a fer cervesa artesana a casa, que ara comercialitzen una cervesa molt Mediterrània, feta amb aigua de mar.
Portet
Des del segle XIX aquesta empresa familiar elabora licors tradicionals a l’antiga fàbrica de Cal Col·lector de la Pobla de Segur.
Pujol
Carnisseria i xarcuteria de Sort que elabora tot tipus d’embotits i carns de porc, xai i vedella del Pallars, amb productes estrella com la secallona o el paté.
Sant Gil d'Albió
Empresa familiar, situada a la part alta de la Conca de Barberà, que elabora formatges artesans amb llet de cabres de raça murciana que pasturen per la zona.
Terrània
Projecte emprenedor de licors artesans, fets a Girona, amb una acurada selecció de vins i plantes arrelades a la Mediterrània.
Terrer del Pallars
Amb unes vinyes plantades a Figuerola d’Orcau, a 650m d'alçada i clima continental, aquest petit celler elabora vins amb DO Costers del Segre.
The Original Tonic
Productors de tònica premium Mediterrània. Neix d’un manantial ubicat a Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb extractes naturals de quinina.
Tros de Sort
Formatgeria artesanal fundada el 1995 per cinc ramaders lleters del Pallars, un veterinari i un enginyer agrícola que elaboren una àmplia gamma de formatges de vaca.