0

Del país

Productors

Botanic & Fruits

Botanic & Fruits

Empresa de Vic especialitzada en la deshidratació de fruites per a gintònics, vermuts i altres begudes, amb l’assessorament del cocteler Manel Vehí.

Cal Tomàs

Cal Tomàs

Quarta generació d’una família pallaresa que elaboren embotits amb el secret tradicional del premsat a mà i l’assecat natural al celler durant l’hivern.

Casa Mateu

Casa Mateu

Petita formatgeria d’un recòndit poblet del Pallars, on la Clara treballa amb llets d’ovella i de cabra per elaborar els seus formatges.

Chocolat Box

Chocolat Box

Pastisseria de Cervera amb mes de 100 anys d'historia on s’hi poden trobar tot tipus de delícies de cacau elaborades de forma artesanal, que són per llepar-se’n els dits.

Clos de la Torre

Clos de la Torre

Una de les famílies de més tradició oleícola de l'Empordà, que produeix un oli d’oliva verge extra, afruitat i equilibrat, amb varietats de la pròpia finca.

Coca i Fitó

Coca i Fitó & Roig i Parals

Projecte que neix de la unió dels cellers Coca i Fitó i Roig Parals per elaborar vins singulars, amb la voluntat d’expressar l’entorn del territori de la DO Empordà.

CTretze Pirineus

CTretze Pirineus

Dos joves emprenedors pallaresos apassionats per la cervesa artesana que, com la carretera C-13, volen fer de nexe comercial i cultural entre territoris.

El Rosal galetes

El Rosal

Des de Tàrrega, aquesta empresa d'integració social elabora galetes fetes a mà, una per una, amb el secret d'una recepta que data de l'any 1920. 

Família Padró

Família Padró

Empresa familiar de tradició vinícola des del 1886 a Bràfim (Tarragona) i que actualment està especialitzada en l'elaboració de vermut.

Grup Oliveda

Grup Oliveda

Celler empordanès situat a la falda de les muntanyes de l’Albera que porta elaborant cava amb el mètode tradicional durant tres generacions vinícoles.

L'Olivera cooperativa

L'Olivera

Cooperativa d'integració social DO Costers del Segre que cultiva vinyes i oliveres i elabora vins i olis des de Vallbona de les Monges, a la Catalunya interior.

La Garriga

La Garriga

Empresa familiar amb més de 50 anys d’història, que innova i excel·leix en el sector de la xarcuteria i el tast i que està especialitzada amb els millors pernils.

La Lionesa

La Lionesa

Pastisseria artesana de Sort des de 1857 que té com a especialitat unes galetes amb nous del país collides a les riberes de la Noguera Pallaresa.

Mas Parés

Mas Parés

Mas Parés va néixer fa 50 anys, s'ubica a la comarca gironina de la Selva i compta amb una vuitantena de referències de productes derivats de l'ànec i l'oca.

Mikso

Mikso

Xips de verdures de proximitat, elaborades de forma natural i artesanal per quatre joves emprenedors gironins que ofereixen un aperitiu sa i original.

Museu de la Confitura

Museu de la Confitura

Al Museu de la Confitura de Torrent la Georgina elabora confitures, melmelades i gelees de tots els gustos i colors i les recull en una original taula periòdica de les confitures.

Ginebra Nut

Nut

Empresa empordanesa que elabora ginebra destil·lada amb el mètode London Dry i amb tretze ingredients botànics amb aromes del Mediterrani.

Nuun Kids Design

Nuun

Dues joves arquitectes que dissenyen i fabriquen mobles multifuncionals per a nens, complements fets a mà i una col·lecció especial per a bessons.

Papabubble

Papabubble

Caramels artesanals de fruita i altres dolços personalitzats, amb la recepta d’una empresa jove de Barcelona que s’està menjant el món.

Pepus

Pepus

Conserves de peix i marisc amb un nom que ret homenatge a un pescador del Maresme que freqüentava la taverna Espinaler.

Popaire

Popaire

Dos joves emprenedors de Blanes, aficionats a fer cervesa artesana a casa, que ara comercialitzen una cervesa molt Mediterrània, feta amb aigua de mar.

Licors Portet

Portet

Des del segle XIX aquesta empresa familiar elabora licors tradicionals a l’antiga fàbrica de Cal Col·lector de la Pobla de Segur.

Carnisseria Pujol

Pujol

Carnisseria i xarcuteria de Sort que elabora tot tipus d’embotits i carns de porc, xai i vedella del Pallars, amb productes estrella com la secallona o el paté.

Sant Gil d'Albió

Sant Gil d'Albió

Empresa familiar, situada a la part alta de la Conca de Barberà, que elabora formatges artesans amb llet de cabres de raça murciana que pasturen per la zona.

Terrània

Terrània

Projecte emprenedor de licors artesans, fets a Girona, amb una acurada selecció de vins i plantes arrelades a la Mediterrània.

Terrer del Pallars

Terrer del Pallars

Amb unes vinyes plantades a Figuerola d’Orcau, a 650m d'alçada i clima continental, aquest petit celler elabora vins amb DO Costers del Segre.

The Original Tonic

The Original Tonic

Productors de tònica premium Mediterrània. Neix d’un manantial ubicat a Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb extractes naturals de quinina.

Tros de Sort

Tros de Sort

Formatgeria artesanal fundada el 1995 per cinc ramaders lleters del Pallars, un veterinari i un enginyer agrícola que elaboren una àmplia gamma de formatges de vaca.