0

Sigues l'empresa més Detallista

Sigues original i fuig dels típics regals d’empresa. Ofereix experiències gastronòmiques i detalls que emocionin. Queda bé amb clients, entitats, socis, proveïdors i treballadors. Troba, per fi, lots de Nadal realment innovadors. Sorprèn amb idees a mida per a cada ocasió que t’ajudin a fidelitzar. Aposta per projectes compromesos i de proximitat. Tria El Detallista. L’encertaràs!

LA RECEPTA

idees.jpg

NO ESPERIS NOMÉS A NADAL

Aprofita qualsevol ocasió per celebrar bons resultats, agrair la confiança, estrènyer vincles, crear aliances estratègiques i fidelitzar treballadors, clients, proveïdors...

idees.jpg

MILLORA REPUTACIÓ DE MARCA

El Detallista té la recepta: innovar amb regals d’empresa perquè conquereixis a través de l’estómac amb productes de qualitat i proximitat que faran millorar la imatge del teu negoci.

REGALS D'EMPRESA

idees.jpg

PACKS GOURMET DE PROXIMITAT

El Detallista fa una selecció dels millors productes gastronòmics del territori per oferir una proposta original, moderna i sofisticada en línia amb les últimes tendències de consum.

personalitzacio

CREATIVITAT I PERSONALITZACIÓ

El Detallista atorga molta importància a la presentació i elabora regals d’empresa elegants i personalitzables, maridats amb enginy, que satisfaran els paladars més exigents.

ESCULL L'OPCIÓ QUE MILLOR T'ENCAIXI

numero1.png
Targeta regal empreses.png

Assegura’t que l’encertaràs! Tu regala i ells ja escolliran
Decideix l’import de la targeta regal i nosaltres la personalitzem per a tu. Podràs afegir el logotip i et prepararem els textos corporatius. I també et farem una pàgina web i un mailing a mida per a tots aquells que hagin de rebre el regal.

numero2.png
Packs gourmet empreses.png

No tens molt clar què regalar? Tria i remena entre els nostres packs gourmet
Consulta’ns i t’ajudarem a escollir la capsaexperiència gastronòmica més adient per a cada ocasió. Podràs afegir el logotip de la teva empresa i personalitzar els textos corporatius que acompanyaran el regal.

numero3.png
Regals a mida empreses.png

Imagina el regal perfecte! Nosaltres el farem realitat
El Detallista permet personalitzar el teu regal d’empresa perquè s’adapti 100% a les teves necessitats.
OPCIONS DE PERSONALITZACIÓ:
El logotip i els textos corporatius.
Els productes gastronòmics del pack.
La creativitat en el nom i la il•lustració.
El maridatge musical que l’acompanya.
La dedicatòria corporativa.
El packaging de presentació.
El web amb la informació del regal.

El Detallista també t’ofereix detalls corporatius a mida per a esdeveniments, regals especials per a la celebració d'efemèrides i propostes originals personalitzades per a accions de teambuilding.