0

La Boda més Detallista

Sorprèn a tots els convidats del teu casament. Sigues original i fuig dels típics recordatoris o regals d’agraïment. Ofereix experiències gastronòmiques i detalls que emocionin. Queda bé amb família i amics. Troba, per fi, idees a mida i detalls personalitzats. Aposta per projectes compromesos i de proximitat. Tria El Detallista. L’encertaràs!

DESCARREGA EL CATÀLEG DE CASAMENts

SIGUES DETALLISTA

Crea grans records amb petits detalls. Causa sensació a la teva boda perquè tots els convidats recordin sempre aquest dia tan especial. I és que cada detall és important.

Troba el detall perfecte i dona-li un toc únic perquè el teu dia sigui exactament com l’imaginaves. Personalitza cada detall al teu gust i sorprèn la teva gent.

TRIA DETALLS A MIDA I KM0

El Detallista fa una selecció dels millors productes gastronòmics del territori per oferir-te detalls de boda originals, moderns i sofisticats, en línia amb les últimes tendències de consum.

El Detallista dona molta importància a la presentació i elabora detalls de boda a mida, elegants i personalitzables amb totes les formes gustos i colors.  Gaudeix preparant el teu casament!

ASSEGURA'T QUE L'ENCERTARÀS

Regals a mida bodes.png

Imagina el detall perfecte! Nosaltres el farem realitat
El Detallista et permet personalitzar el detall de boda perquè s’adapti 100% al teu gust. 
OPCIONS DE PERSONALITZACIÓ:
La imatge del vostre casament.
Els productes gastronòmics que voleu regalar.
La creativitat en tots els detalls.
El text d'agraïment per a tots els convidats.
El packaging de presentació.

DESCARREGA EL CATÀLEG DE CASAMENts