0

Tria el gust del teu Nadal

Regals Gastronòmics

Lots de Nadal artesans i de proximitat

LOTS TRADICIONALS

T'agraden els gustos tradicionals però busques elegància? T’oferim una exquisida selecció de productes típics de Nadal per maridar dolços, embotits i formatges artesans amb vins i caves Km0

Lots de Nadal originals

LOTS MODERNS

Busques idees originals per a un lot de Nadal diferent? Atreveix-te amb propostes creatives de coffee break, vermut o afterwork i troba opcions sense gluten, veganes, saludables i sense alcohol

Regals de Nadal solidaris

LOTS ESPECIALS

Vols donar doble valor als teus lots de Nadal? Aposta per productes de proximitat amb projectes compromesos i afegeix un detall en forma de cor de piruleta per fer bategar la solidaritat.

Lots de Nadal personalitzats

LOTS PERSONALITZATS

T’agrada fer-ho al teu gust? Imagina el lot de Nadal perfecte. Nosaltres el farem realitat! Personalitza el teu regal d’empresa perquè s’adapti 100% a les teves necessitats.

Experiència gastronòmica

ESCAPADES GASTRONÒMIQUES

Busques un regal diferent? Ofereix una experiència gastronòmica completa, una escapada autèntica a la muntanya amb aire pur, naturalesa i bons aliments!

Catàleg Lots de Nadal

CATÀLEG COMPLET

El que vols és triar i remenar? Descarrega't el catàleg complet amb opcions de regals gastronòmics de totes les mides i gustos.