0

Tria el gust del teu Nadal

Regals Gastronòmics

Lots de Nadal artesans i de proximitat

MARIDATGES TRADICIONALS

T'agraden els gustos tradicionals però busques elegància? T'oferim una exquisita selecció de vins i caves, els embotits i formatges més artesanals i els dolços típics per brindar aquestes festes. 

Lots de Nadal originals

UN TOC MODERN

Busques idees originals per als obsequis d'aquest Nadal? Atreveix-te amb tastets innovadors per degustar durant el coffee break, el vermut o l'afterwork. I algunes propostes per fer un "sopar de Nadal" diferent. 

Regals de Nadal solidaris

DETALLS ESPECIALS

Vols donar doble valor als teus lots de Nadal? Regala solidaritat i aposta per tendències veggy, healthy, sense alcohol o sense gluten. Perquè cadascú tingui el Nadal que es mereix.

Lots de Nadal personalitzats

AL TEU GUST

T'agrada fer-t'ho al teu gust? Escull els productes que vulguis incloure, tria un packaging a mida i afegeix el missatge corporatiu que s'ajusti al teu Nadal.

Experiència gastronòmica

ESCAPADES GASTRONÒMIQUES

Busques un regal diferent? Ofereix una experiència gastronòmica ben autèntica a la muntanya. Aire pur, naturalesa i bons aliments! 

Catàleg Lots de Nadal

CATÀLEG COMPLET

El que vols és triar i remenar? Descarrega't el catàleg complet amb opcions de regals gastronòmics de totes les mides i gustos.