0

Tria el gust del teu Nadal

Idees de Regal

Lots de Nadal artesans i de proximitat

NADAL TRADICIONAL

Ets de tradicions i t'agrada regalar els gustos del Nadal de sempre? Aquí trobaràs una selecció de productes artesans i de proximitat en format d'estoigs, lots i maletins acompanyats de tota mena de detalls exclusius per quedar bé amb treballadors, clients, socis, família...

Lots de Nadal originals

NADAL INNOVADOR

Et cansa regalar sempre el mateix per Nadal? Busques idees originals i innovadores? Troba capses gourmet per compartir a l'oficina durant el coffe break o l'afterwork; tendències veggy, healthy, ecològiques o sense gluten; i tastets per tenir un detall, però sense passar-se.

Lots de Nadal personalitzats

NADAL A MIDA

T'agrada fer-t'ho al teu gust? Escull els productes que vulguis incloure a cada capsa, tria un packaging a mida i afegeix el missatge corporatiu que s'ajusti al teu Nadal. Personalitza el teu regal d’empresa perquè s’adapti 100% a les teves preferències i necessitats.

Regals de Nadal solidaris

NADAL SOLIDARI

Vols donar més valor al teu lot de Nadal? Tria productes de proximitat, amb projectes compromesos i finalitats socials al darrere. O fes un donatiu a l'entitat social que escullis, per l'import que desitgis. Des del Detallista t'afegirem de regal a dins de cada capsa una bosseta de pasta solidària (galets de Nadal) explicant el teu gest solidari en una targeta personalitzada.

Experiència gastronòmica

ESCAPADES GASTRONÒMIQUES

Busques alguna cosa diferent? Regala una experiència gastronòmica ben autèntica a la muntanya. Una cita obligada per als paladars més inquiets i gourmets. Es tracta d'un cap de setmana d'allotjament amb totes les comoditats, una cistella de benvinguda amb productes de la zona i un mapa amb els secrets gastronòmics més ben amagats.