0

Noves tendències

Lots de Nadal originals

El catàleg del Detallista conté tres propostes que et permetran ser original i fugir dels lots de Nadal més tradicionals"

Sigues Original

Aconsegueix l'efecte sorpresa. Regala capses gourmet per compartir a l'oficina durant el coffee break, el vermut time, l'afterwork o el happy hour. Suma't a les noves tendències saludables i ecològiques. O si busques un detall més senzill, prova els tastets.

Descarrega't el catàleg de Nadal 2019

Lots de Nadal per compartir a l'oficina

PER COMPARTIR

Aquest Nadal tria regals gastronòmics pensats per compartir a l'oficina per als teus clients, treballadors, socis o proveïdors. Trobaràs opcions per als moments de consum més distesos i desenfadats en l’entorn laboral com ara l’esmorzar, el vermut o les trobades després de la feina.

Tendències lots de Nadal

ESPECIALS

El Detallista sempre està a la moda i s'ha sumat a les últimes tendències de consum amb opcions saludables, vegetarianes i ecològiques. També aposta per propostes sense alcohol o sense gluten. Però, sens dubte, les capses més especials són les que contenen productes solidaris d'entitats que treballen per a la inclusió social.

Tastets de Nadal

TASTETS

I per tenir un detall aquest Nadal però sense destinar grans partides pressupostàries, el Detallista ha ideat unes capsetes amb una exquisita selecció de productes de proximitat en format miniatura. Trobaràs tastets per diferents ocasions, de diferents formes i gustos i amb uns maridatges que t'encantaran.