0

Lots de Nadal de moda

Lots de Nadal originals

El catàleg del Detallista conté diverses propostes que et permetran ser original i fugir dels lots de Nadal més tradicionals"

Sigues Original

Aquest any toca reinventar-se. Atreveix-te amb una proposta original i moderna per aconseguir l'efecte sorpresa i troba opcions per a tothom. Regala capses gourmet de vermut, gintònic, kombutxa o per degustar durant el coffee break o l'afterwork. Suma't a les noves tendències eco, veggy, healthy o gluten free

DESCARREGA'T EL CATÀLEG DE NADAL 2021

Vermut

VERMUT

A qui no agrada el moment de l’aperitiu? Ideal per desconnectar, aturar el rellotge i fer un parèntesi al frenesí d'un any més que intens. Regala un lot de Nadal original i diferent amb un deliciós vermut per matar el cuc de la gana i la set. Un regal informal, ben innovador i la mar de Mediterrani. T'hi atreveixes?

Gintonic afterwork

COFFEE BREAK O AFTERWORK

Aquest Nadal tria regals gastronòmics pensats per consumir a l'oficina o durant una video call per als teus clients o treballadors. Trobaràs opcions per als moments de consum més distesos i desenfadats en l’entorn laboral com ara l’esmorzar (coffee break) o les trobades després de la feina (afeterwork).

Kombutxa

ESPECIALS

El Detallista sempre està a la moda i s'ha sumat a les últimes tendències de consum amb opcions vegetarianes i ecològiques. També aposta per propostes sense alcohol o sense gluten. I s'ha sumat a la moda saludable del te fermentat Kombutxa. Troba opcions per a tots els gustos.