0

Propostes a mida

Lots de Nadal personalitzats

Com que sabem que és un plaer encertar-la, ens adaptem a les teves necessitats per trobar-te la capsa que més t'encaixi per a aquest Nadal"

Cuida cada Detall

Et proposem un packaging ben elegant, una postal corporativa personalitzada i una llista de Spotify per maridar musicalment el tast gourmet d'aquest Nadal. I si no t'encaixa, escull els productes que vulguis incloure, tria un packaging a mida i t'ho tindrem a punt perquè arribis a temps per les festes de Nadal.

Descarrega't el catàleg de Nadal 2019

Packaging de Nadal

PACKAGING

Des del Detallista et proposem un packaging elegant, amb un disseny detallista, modern i gourmet, i pensat perquè aconsegueixis l'efecte sorpresa esperat. Trobaràs la descripció del packaging escollit per cadascuna de les capses gourmet a l'inici de cada apartat del catàleg.

Postal de Nadal

POSTAL DE NADAL

Des del Detallista et personalitzem la postal de Nadal que inclou cada capsa gourmet amb el teu logotip, el missatge corporatiu i una llista de cançons a escollir amb un codi QR que envia a Spotify per maridar musicalment el tast gourmet d'aquest Nadal. 

Regals de Nadal personalitzats

PERSONALITZACIÓ

T'oferim tota la nostra atenció i posem a la teva disposició el nostre equip creatiu capaç d'innovar per trobar fórmules imaginatives per posar en valor la teva marca. Escull els productes que vulguis incloure, tria un packaging a mida i afegeix el missatge corporatiu que s'ajusti al teu Nadal.