0

Compres

Comprar al Detallista

Potser trobes que aquest apartat és tan obvi com saber què cal fer per comprar pa al forn del barri, però no tothom està tan habituat a comprar per Internet i una breu explicació sempre pot ajudar.

Comprar al Detallista és molt fàcil, t’ho expliquem en 10 senzills passos:

1) Navega pel web i escull la capsa gourmet o l’experiència gastronòmica que més t’agradi.

2) Un cop escollit què vols regalar, no t'oblidis d'escollir la dedicatòria que vols incloure per al destinatari. Podràs seleccionar entre les nostres frases pensades per a ocasions de regal o que t’enviem la dedicatòria en blanc perquè escriguis tu el text.

3) Tot seguit has de prémer el botó “Afegir a la cistella” perquè el pack s’inclogui a la teva cistella de la compra.

4) Quan acabis de fer totes les compres que vulguis has de prémer damunt el botó “La meva cistella” + “Ho compro” que hi ha a dalt a la dreta del web. Veuràs que al costat hi apareix un número amb el total de packs que has afegit a la cistella de la compra. En aquest apartat podràs comprovar si tot és correcte, canviar el que necessitis o afegir regals que t’hagis oblidat.

5) Si tens un cupó de regal o de descompte, ara és el moment d’aplicar-lo. Introdueix el codi i prem damunt “Aplicar cupó”.

6) Ara ja toca processar la comanda. Aquesta part és diferent a les compres que fem en una botiga del carrer. I el principal motiu és que necessitem les teves dades per enviar el regal i emetre la factura, si la vols. Només trigaràs 2 minuts i tens tres opcions:

  • Si ja t’havies registrat abans, només hauràs de posar el teu mail i contrasenya i seguir amb el procés de compra.
  • Si és la teva primera vegada, pots crear un compte amb les teves dades i una contrasenya i així tindràs tot el teu històric de comandes i et servirà per no haver de tornar a complimentar tots els apartats en futures compres.
  • Si prefereixes no tenir compte al nostre web, passa per caixa com a convidat i només hauràs de complimentar les dades necessàries per a la comanda.

7) Un cop fet el registre, revisa les dades d'enviament i de facturació, si s’escau, perquè no hi hagi cap error.

8) Tot seguit, afegeix el teu codi postal per conèixer les condicions d’enviament.

9) A continuació, clica damunt la casella “Accepto les condicions del servei i m'hi adhereixo incondicionalment”. Pots llegir les condicions per tenir clara la lletra petita.

10) Només queda confirmar la compra. Revisa el resum perquè tot sigui correcte i, si hi estàs d'acord, fes clic a l’apartat “Realitzar pagament”. Aniràs a parar a una passarel·la de pagament segura on podràs fer el pagament amb la targeta de dèbit o de crèdit. Allà només has de seguir les instruccions de la pantalla i finalitzar la teva compra. El càrrec es realitzarà en temps real, un cop l'entitat financera hagi comprovat de manera segura que les dades són correctes. Confirmada la transacció, se't comunicarà el número de comanda a través de la pàgina web. Al mateix temps, se t’enviarà un missatge de correu electrònic amb una descripció de la comanda i les dades personals que ens hagis comunicat. La no recepció d’aquest missatge es pot deure a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d’escriptura de l’adreça electrònica comunicada. En tots dos casos t'aconsellem que et posis en contacte amb nosaltres.

 

I per a qualsevol altre dubte o qüestió, estem al teu costat sempre que ho necessitis (hola@eldetallista.cat).