0

Inspira´t

El Nadal més original

Així, el catàleg del Detallista conté tres propostes que permetran a les empreses fugir dels lots de Nadal més tradicionals.

En primer lloc, el Detallista aposta per una línia de regals gastronòmics per compartir a l’oficina. Pensats per a moments de consum habitualment distesos en l’entorn laboral com ara l’esmorzar, el vermut o els afterworks, les capses per compartir ofereixen un gaudi immediat i una projecció de marca potent a l’oficina. El coffee break, el vermut time, el healthy afterwork i el happy hour són opcions un punt desenfadades, que fàcilment agradaran a un públic heterogeni i que aconseguiran l’esperat efecte sorpresa.

Les empreses no poden destinar sempre grans partides pressupostàries als lots de Nadal. Una forma assequible i original de tenir un detall de Nadal són els tastets. Es tracta de capsetes de petit format amb productes gourmet amb forma de miniatura. Cada combinació de tastet està pensada a consciència i n’hi ha de diferents gustos i maridatges.

Finalment, al catàleg no és aliè a les últimes tendències de consum i conté propostes de tipus healthy, vegetariana i ecològica, també de solidàries i altres pensades per als intolerants al gluten. Amb el Detallista s’està sempre a la moda.

Leave a Comment

El teu correu electrònic no es publicarà.