0

Inspira´t

5 motius per regalar lots de Nadal

- Mostra d’agraïment: un obsequi gastronòmic és una manera ideal d’agrair als treballadors l’esforç, als clients la confiança, als professionals la seva vàlua, i a directius i prescriptors la seva dedicació.


- Gourmet com a garantia d’èxit: la gastronomia viu un auge permanent i gaudeix d’una acceptació i admiració generalitzada. Regalar menjar i beguda de qualitat és sinònim d’encertar-la.


- Gens carrincló: ja han quedat enrere aquells anys en què els lots eren grans cistelles embolicades amb paper de cel·lofana i farcides d’una gran quantitat de productes de dubtosa qualitat. Ara, els lots són autèntiques seleccions gourmet acompanyades de packaging elegants i innovadors a parts iguals.


- Una vegada a l’any: el Nadal és un cop a l’any i és l’excusa perfecta per ser esplèndids. És possible, a més, que el receptor ja s’esperi un detall així que cal fer de l’obligació una oportunitat per sorprendre i agradar.


- Ideal per comunicar: una postal de Nadal és un espai òptim per introduir missatges corporatius personalitzats. Tant el context, les festes de Nadal, com el continent, la capsa amb productes gourmet, són ideals per transmetre bons desitjos i propòsits.

Leave a Comment

El teu correu electrònic no es publicarà.