0

Inspira´t

Lots per sorprendre’ls

Els detalls corporatius de Nadal son una bonica tradició arrelada a casa nostra. Una època idònia per agrair la confiança de clients i proveïdors, l’esforç i la dedicació dels treballadors, i el mestratge de mentors, socis i patrons.

Ara bé, cada any s’arriba a aquestes dates amb la voluntat renovada de sorprendre’ls a tots. Per fer-ho, des del Detallista hem preparat un extens catàleg farcit d’idees adaptades a tots els gustos i necessitats, i amb un ampli ventall d’opcions de personalització.

Així, oferim des de detalls amb forma d’estotjos gastronòmics, fins a maletins de fusta per al regals més suculents, passant per les nostres tradicionals capses gourmet. I a cadascun d’ells s’hi poden trobar propostes més econòmiques i d’altres més selectes.

El nostre objectiu des dels nostres inicis ha estat reinventar els regals gastronòmics, fent especials els maridatges més tradicionals del Nadal o bé oferint alternatives més modernes alineades amb les últimes tendències de consum. Tot això apostant al màxim per projectes solidaris i compromesos amb la societat.

I si una cosa tenim clara al Detallista és que és impossible sorprendre sense personalitzar. Per això posem la nostra creativitat i dedicació al servei dels nostres clients per ajudar-los a aconseguir el regal més especial, únic i autèntic.

Leave a Comment

El teu correu electrònic no es publicarà.