0

Inspira´t

Hem fet el cim! Objectiu de Verkami assolit

elDetallista començava a caminar amb un repte majúscul sobre la taula: aconseguir un finançament de 5.000 euros a la campanya de crowdfunding amb Verkami amb només 15 dies de marge. I no podem estar més contents: hem assolit l’objectiu gràcies als 87 mecenes que heu confiat amb nosaltres.

Sota el nom de ‘Arriba la Revolució del Detallisme’, hem enfocat la campanya als regals de Nadal, oferint idees de regal originals per a aquestes festes. I passats els 15 dies podem dir que l’acollida no podia ser més bona: el pack de Nadal i el del vermut han estat els més sol·licitats; el del sopar romàntic i el de cerveses artesanes també han agradat molt, i els posavasos amb les il·lustracions han aconseguit cridar l’atenció de molts detallistes que ja podran gaudir-los aquestes festes com a recompensa per posar el seu granet de sorra en el nostre projecte.

L’experiència de fer una campanya amb Verkami ha estat brutal. Primer, per la intensitat dels preparatius: fer el vídeo, aconseguir bones fotos, preparar textos atractius i sobretot, accelerar la posada a punt de les nostres capses amb tots els múltiples fronts que teníem davant: disseny, packaging, productes, etc.

Després, tocava fer-ne la màxima difusió entre el nostre entorn i estem entusiasmats per com tothom ens hi ha ajudat. Moltes gràcies a tots els que ens heu donat un cop de mà a donar-nos a conèixer! El feedback que n’hem recollit tampoc podia ser més positiu: el projecte ha agradat molt i també hem pres notes dels comentaris i observacions que ens heu anat fent arribar.

També aprofitem per donar les gràcies a tot l’equip de Verkami per la seva professionalitat, proximitat i bona predisposició a ajudar-nos en tot moment.

Finalment, destacar l’adrenalina d’anar-nos apropant a la xifra que ens havíem proposat i l’èxtasi de fer el 5.000! Moltes gràcies de nou a tots els mecenes que ens heu acompanyat en aquestes primeres passes del nostre projecte.

5.410 gràcies, detallistes! ;)

Leave a Comment

El teu correu electrònic no es publicarà.