0

Inspira´t

Fem pinya!

Tots els productes que seleccionem per a les capses gourmet del Detallista són de petits productors del territori, d'arreu de Catalunya, per tal de fomentar el comerç de proximitat i de respectar els processos naturals d'elaboració. 

Però aquest Nadal, hem volgut anar un pas més enllà...

Per una banda, hem confeccionat lots de Nadal per a empreses i particulars elaborats amb productes gastronòmics de qualitat i proximitat, però també amb impacte social. Dins de l'apartat de capses especials (vegetarianes, sense gluten, ecològiques...) hem afegit els detalls formats únicament per productes d'entitats socials.

D'altra banda, en l'apartat de personalització dels lots de Nadal també oferim a les empreses l'opció ètica de marcar la diferència, posant en valor la seva responsabilitat social corporativa i convertint-se en un exemple positiu. Es tracta d'escollir una causa solidària i fer un donatiu a l'ONG o l'entitat social amb qui l'empresa se senti més identificada. A canvi, des del Detalllista afegim una pinya nadalenca a cada lot explicant el seu gest solidari.

Arran d'aquesta iniciativa, hem arribat a un acord de col·laboració amb Junts Autisme per tal de fer la campanya de Nadal conjuntament i, així, aconseguir recaptar fons per a aquesta fundació que defensa els drets i la dignitat de les persones amb autisme per tal de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, impulsant serveis que garanteixin la seva inclusió escolar, social i laboral.

Aquest Nadal, solidaritat i productes de proximitat!

Leave a Comment

El teu correu electrònic no es publicarà.